Down to content

Tensar TriAx® TX

Med over 30 års erfaring i jordstabilisering, har Tensar radikalt ændret den grundlæggende struktur i geonet og skabt det revolutionerende TriAx®, baseret på en af de mest effektive og stabile strukturelle former – trianglen. Hvor trækstivheden i biaksiale geonet overvejende er i to retninger, så er den med TriAx i alle retninger. Produktet har nær isotropisk trækegenskaber ved 360°.

Friktionsjordens partikler fastlåses i triangel åbningerne, hvor TriAx dybe ribprofil er med til at holde partiklerne samlede. Kombineret med den isotropiske stivhed skabes et stabiliseret lag med exceptionel ydelse.

Talrige undersøgelser og test har været udført, navnlig på Transport Reseach Laboratory (TRL) og University of Nottingham, for at vurdere resultaterne af TriAx i et mekanisk stabiliserende lag udsat for gentagne hjulbelastninger. Det er bevist, at TriAx overgår selv Tensars biaksiale geonet. Lastfordelende forsøg på Building Research Establishment (BRE) viste også fremragende resultater i at fordele statisk belastning, en almindelig situation i mange projekter, arbejdsplatforme for kraner og rammemaskiner. Tensar TriAx -teknologi kommer også med ekstraordinær teknisk support fra vores team af erfarne ingeniører.


Tensar TriAx® TX

Ved hjælp af vores unikke TensarPave, kan vi tilbyde dig alt fra et enkelt anvendelsesforslag til en fuldstændig Design og leveringssupport, for at hjælpe dig med at få det optimale fra TriAx i dit projekt.

I sammenlignet med et uforstærket jordlag, kan et mekanisk stabiliseret lag med TriAx give følgende fordele:

  • Forøge bæreevnen
  • Kontroller differentialsætninger
  • Lokal, omfattende og lettilgængeligt varelager
  • Mindsker byggeri CO2-udslippet med op til 50%
  • Reducer den nødvendige udgravning
  • Fuld design service fra idé til færdigt design

Need help?