Down to content

GlasstexPatch

Tensars produktserie indenfor asfaltarmering indbefatter også GlasstexPatch, som anvendes til reparation af mindre revner og rundt om stålriste forud for ny belægning. GlasstexPatch er specielt konstrueret til at kontrol af lokalreflekterende revner og kan hurtigt og nemt installeres ved hjælp af et minimum af udstyr og arbejdskraft.

Tensar GlasstexPatch er et komposit bestående af en præovertrukket glasfibernet integreret i en polymermodificeret bitumenmembran. Bitumenlaget er beskyttet med en aftagelig film* for at forhindre at rullen sammenklæbes, mens oversiden er beskyttet med kvarksand. Ved installation bør både undersiden og belægningen opvarmes for at vedhæfte optimalt. Bitumenmembranen giver trykaflastning til det revnede underlag, mens den coated glasfibernet med høj trækstyrke, giver forstærkning.

Inden udlægning af asfaltbelægningen rulles GlasstexPatch nemt ud ved håndkraft, samtidig med at beskyttelsesfilmen fjernes. Det er vigtig at rette kompositten helt ud, for at fremme vedhæftningen til underlaget. På dårlig klæbende eller på løst underlag, anbefales at der først anvendes en bitumenlag. GlasstexPatch dækkes samme dag med et asfaltslidlag, til et minimum komprimeret tykkelse på 40 mm.

*GlasstexPatch 880

  Reinforcement for single cracks

  GlasstexPatch has been specifically designed for control of localised reflective cracking and to be quickly and easily applied using a minimum of equipment and manpower.

  GlasstexPatch

  • Glasfilament med højt elasticitetsmodul til at kontroler revnedannelse
  • Spændingsaflastning fra en kontinuerlig polymermodificeret bitumenmembran
  • Ideelt til lokale reparationer
  • Hurtig og nem installation
  • Alt hvad du behøver fra en leverandør

  Need help?

  Product Literature