Down to content

Glasstex P

Designed for overlays with a minimum compacted thickness of 40mm, Tensar Glasstex P provides not just asphalt reinforcement, but stress relief and a water barrier too.

  Det er et armeret kompositmateriale bestående af bundet glasfiberamenter hæftet i et gittermønster på et non-woven geotekstil. Filamenten har en meget høj strækstyrke, og det har en betydelig styrke ved lav belastning, hvilket gør Glasstex P velegnet til at absorbere høje spændinger i slidlaget, specielt i forbindelse med reflekterende revner som typisk opstår over fuger i underliggende betonplader.

  Når nettet, under installationen, mættes med bitumen virker den også som en vandtæt barriere, hvilket forhindrer fugtindtrængning, der kan svække de underliggende lag. Se en animation af installationsprocessens her.

  Tensars asfaltarmeringsteknologi er anvendt i projekter over hele verden, og der findes mange casestudier til rådighed. Vores team af erfarne ingeniør kan hjælpe dig med at finde den komplette løsning, med alt hvad du behøver.

  Reinforcement for asphalt overlays with additional functions

  Konstrueret til overlejringer med et minimum komprimeret tykkelse på 40 mm. Tensar Glasstex P fungerer ikke kun som asfaltarmering, men også optager også belastningen og skaber en vandbarriere.

  Glasstex P

  • Anvendelige for overbelægninger med tykkelse helt ned på 40 mm
  • Glasfilament med høj elasticitetsmodul forstærker asfaltbeton-belægningen
  • Den bitumenmættet geotekstil minsker revnedannelser
  • Den bitumenmættet geotekstil udgør desuden et vandtættet barriere
  • Specielt anvendelig for vedvarende belastning
  • Alt hvad du behøver fra en leverandør

  Need help?

  Product Literature